+Queblanc és una entitat de prestació de serveis professionals avançats d'assessoria i consultoria, on el seu objectiu és contribuir a la millora en la gestió d'empreses i centres educatius.

 

A +Queblanc constituïm un equip de professionals compromesos amb la nostra professió i conscients del que les empreses esperen de nosaltres.
La nostra meta és prestar serveis professionals de qualitat i confiança, mitjançant l'aplicació personal del nostre capital intel·lectual i professional fruit de la nostra trajectòria de més de 25 anys d'experiència en diferents sectors de l'economia posada a la seva disposició perquè a partir d'ara, no es quedi en blanc i tingui diferents opcions davant qualsevol decisió empresarial. Gestionar adequadament els riscos del negoci, planificar les accions i disposar d'una organització eficient és cada vegada més difícil però també més necessari.
Per tot això, les empreses i col·lectius necessiten un equip extern de professionals que generin confiança i col·laborin amb elles en la consecució dels seus objectius. El nostre desig és el de ser veritablement útil als altres utilitzant els nostres coneixements per alleujar la càrrega dels altres.
Josep Mª Torredemer